Video İndirme Eklentileri ile Hızlı Kullanım

Share:
hızlı-video-indirme

 Beğendiğiniz videoları kaydetmek için ücretsiz sitelerini, indirme programlarını ve tarayıcılar için eklentileri kullanabilirsiniz. Daha önce ücretsiz ve online olarak video indirme sitelerini yazmıştım. Eklentiler her zaman daha avantajlıdır çünkü her an ulaşabileceğiniz kolaylıktadır. Tarayıcınızın uygun bir köşesinde kullanmanız için sizi bekler. Bir video beğendiğinizde nasıl indiririm diye araştırmanıza gerek kalmadan bir tıkla indirmenizi sağlar. Eklentilerin kolaylığından faydalanmak için bir kaç seçenek sunarak seçimi size bırakıyorum. Her tarayıcı için farklı eklentiler olduğundan yazıyı ona göre hazırladım.

Google Chrome İçin

1) Video Downloader Professional

 Bu eklenti sayesinde video indirmek sizin için çok kolay olacak. Siz sayfalarda gezinirken video yakaladığında size işaret vererek indirmeye hazır olacak. Eklentiyi tarayıcınıza kurmak için buraya tıklayarak yükleme işlemini tamamlayın. İşlemi tamamladığınızda aşağıdaki görselde olduğu gibi ikon gözükecek. Bu ikon video yakalamadığını gösteriyor aynı zamanda.

video-indirme

 Çünkü yeni bir video yakaladığında indirilebilir olduğunu anlamanız için aşağıdaki gibi ikon beliriyor. Böylece indirilebilir bir video olduğunu anlıyorsunuz.

video-download


 Yeşil oku gördüğünüzde indirmek için tıkladığınızda küçük bir uyarı penceresi açılacak. Orada "Waiting for Server" butonuna tıkladığınızda indirme işlemi başlayacak.

Mozilla Firefox İçin

2) Video DownloadHelper

 Mozilla Firefox tarayıcısı için hazırlanmış güzel bir eklenti. Eklentiyi tarayıcınıza kurmak için buraya tıklayın. Ulaştığınız sayfada "Add to Firefox" butonuna tıklayarak yükleme işlemini tamamlayın. Sitelerde gezinirken video yakalarsa eklenen gri tondaki ikon renklenerek dönmeye başlayacak. Böylece isterseniz indirmek için hazır olduğunu bildirecek. Bundan sonrası sizin kullanımın tecrübenizle devam edecek.

video-eklentisi
3) SaveFrom.net 

 Bu araç online olarak video indirmenize olanak tanıyan iyi bir tarayıcı eklentisidir. Videonun bulunduğu sayfayı açtığınızda indirmek için uzantının düğmesine tıklamanız yeterli. Açılan liste içinde savefrom.net'e git sekmesine tıklayarak istediğiniz format ve boyutta video indirme işlemini başlatabilirsiniz. Bu eklentinin en büyük avantajı Chrome, Firefox, Safari ve Opera ile kullanılabiliyor olmasıdır. Yani bu eklentiyi kurduğunuzda yukarıda saydığım tarayıcıların hepsiyle kullanabileceksiniz.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Safari

tüm-tarayıcılar-için-video-indirme

✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

5 yorum:

  1. Iyi oldu bu. Youtube da bazi spor videolari siliniyor hemen indirmeli 😊

    YanıtlaSil
  2. Hepsi her sitede işe yaramadığından ben bütün eklentileri kaldırdım. Şimdi ihtiyacım olan online indirme sitelerine giderek oradan hallediyorum. Eklentiler tarayıcıyı da yavaşlatıyor sanki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kullanıyorum lazım olduğunda ama genelde online olarak işimi hallederim. Sadece alternatif olması için paylaştım. Teşekkürler

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.