Video İndirme Siteleri Ücretsiz!

Share:
online-video-indirme

 Video indirme siteleri ücretsiz - Youtube dahil olmak üzere internet ortamında milyarlarca video var ve her geçen gün sayı ciddi oranlarda artıyor. Artık çoğu kurumsal firma videolar ekleyerek daha çok akılda kalma yolunu tercih ediyor. Videolar izlendikçe ve kanallara abone oldukça hem para kazanılıyor hem de ün. Çok beğendiğiniz video klibi veya sevdiğiniz filmin fragmanını bilgisayarınıza kaydetmek istiyorsunuz. Belki de önemli bir ders notunu veya blog bilgisini arşivlemek istiyorsunuz. Yapılması gereken video indirme sitelerini kullanmak.

  Bazen internet hızı nedeniyle video izlemek eziyet olabilir. Bu nedenle indirerek kesintisiz olarak video izleyebilirsiniz. Ücretsiz video indirmek için aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz. Bu sitelerde ilgili alana video url adresini ekleyerek anında indirme işlemini başlatabilirsiniz. Arşivinize videoları ekleyerek daha sonra ücretsiz olarak tekrar izleme fırsatını da yakalamış olursunuz.

1. YOUTUBEINMP4.COM

  İndirmek istediğiniz video linkini sayfadaki alana yapıştırın ve Download MP4 butonuna basın. Gelen sayfada HD MP4 formatını veya MP3 formatını seçerek indirmeye devam edebilirsiniz.

video-indirme

2. SAVEFROM

  Diğer bir servis savefrom ile youtube üzerinden videolar indirebilirsiniz. Arayüzü kolay ve bir kaç saniyelik çabayla video indirme işlemini tamamlayacaksınız. İndirmek için yapmanız gereken tek şey indirme url'sinde youtube.com'dan önce ss eklemenizdir. Örneğin: https://www.ssyoutube.com/watch?v=59uAseJFh7M
Diğer indirme yolları ise savefrom.net sayfasında indirme alanına url ekleyerek enter tuşuna basmanız. Bunun dışında url adresinden önce savefrom.net/ ya da sfrom.net/ yazmanızdır. Örneğin: sfrom.net/https://www.ssyoutube.com/watch?v=59uAseJFh7M
Önemli: Google chrome için eklentisini buradan indirebilirsiniz.


ücretsiz-video-indirme

3. KEEPVID

  Bu sitenin en büyük avantajı 28 desteklediği video sitesi ve 150 farklı formatta indirme şansı vermesidir. Farklı dil seçeneklerinin içinde Türkçe olması kullanımı kolaylaştırıyor. Ayrıca sitenin üst tarafında webmasterlar için ayrılan bölümde verilen kodu ekleyerek sayfanızda video indirme kutusunu ziyaretçilerinize sunabilirsiniz.

online-video-indirme

4. ONLİNEVİDEOCONVERTER

  Bu site de Türkçe dil desteğine sahip. Ayrıca siteye girdiğinizde indirmek istediğiniz url adresini mp3 veya diğer formatlarda da indirebiliyorsunuz. Diğer artısı da bilgisayarınızda kayıtlı video dosyasını mp3 formatına da dönüştürebiliyorsunuz. Firefox, Google Chrome, Safari uzantılarını ekleyebilirsiniz.

free-video-download

5. FLVTO

  Hem masaüstü sürümü hem de web sürümü çok kullanılan ve kolay bir arayüze sahip. Türkçe dil desteği ve bir çok format barındırması avantaj. Masaüstü sürümde bir çok video aynı anda indirme kuyruğuna alınabiliyor. Google chrome ve diğer popüler tarayıcılar için ücretsiz eklentisi mevcut.

video-indirme-sitesi

6. DETURL.COM

  Bu site çevrim içi bir video indirme yeridir. Beğendiğiniz videonun url adresini sitedeki arama çubuğuna yapıştırarak bir çok farklı versiyonda indirme işlemini tamamlayabilirsiniz. Video indirmenin hızlı bir yolunu daha sunuyor. You tube videolarını indirmek için url'nin başına "pwn" yazmanız yeterlidir. Örnek olarak https://www.youtube.com/watch?v=FfW2yyxBHpg linkini hızlıca indirmek için pwnyoutube.com/watch?v=FfW2yyxBHpg şeklinde dönüştürüyoruz. Enter'a bastığınızda sitede indirilmek üzere videonuzu hazır buluyorsunuz.

çevrimiçi-video-indirme-sitesi

✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

15 yorum:

  1. Bazen lazım olabiliyor, teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. flvto yu kullanıyorum... mobil uygulaması da güzel...

    YanıtlaSil
  3. flvto en çok kullandığım :)

    YanıtlaSil
  4. Bazi spor videolarini indirmek iyi olabilir bazen siliniyor. Bilgi için tesekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Paylaştığın için çok teşekkür ederim. Web sitelerinin harika listesi!

    YanıtlaSil
  9. Gran Post ismael,
    Aportas buenas ideas para el Internet y su buen uso

    YanıtlaSil
  10. Mobile mp3 download site beautiful

    YanıtlaSil
  11. Çok iyi bilgi, paylaştığınız için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.