Jackie Chan The Foreigner Filmi Konusu ve Fragmanı

Share:
jackie-chan-intikam-filmi

  Jackie Chan gibi bir aktörün filmi olunca hemen izlemek istedim. Hollywood sinemasına katkılarını düşününce her filmi merak konusu oluyor. Jackie Chan'i bu filmde biraz yaşlanmış görünce film acaba nasıl ilerleyecek diye düşündüm. Çünkü rol gereği yaşlı adamı oynuyor zaten ama ilerleyen bölümlerde çekilen sahneleri görünce beklentilerimi karşıladı doğrusu. Bu tür aksiyon filmlerini denilince neden ilk akla gelen Jackie Chan oluyor tekrar anladım. The Foreigner filminde eski filmlerine nazaran daha ciddi ve gerilimli sahneler kullanılmış. Çok film izlemenin zararlarından biri de her filmi beğenmemek oluyor. The foreigner beğenerek izlediğim film oldu, izlemenizi tavsiye ederim.

Yapım Yılı: 2017 - ABD
Yapım Türü: Aksiyon, Gerilim
Oyuncular: Jackie, Chan, Pierce Brosnan, Katie Leung, Jorge Leon Martinez
Yönetmen: Martin Campbell

The Foreigner Filmi Konusu

 Bankada patlama sonucunda kızının hayatını kaybetmesi sonucunda babası yaşlı Quan Ngoc Minh sorumlularını bulmak için isimlerin peşine düşer. Yaptığı araştırmalar sonucunda ingiliz yetkilisi Liam Hennessy'den isimleri bulmasını ister. Aradığı isimler IRA örgütünde yer alan kişilerdi. Liam'da geçmişte bu örgüte üye olarak çalıştığından isimleri bulacağını biliyordu. Ancak Liam isimleri bilmediğini söyleyince işler değişir. Quan aslında eski özel kuvvetlerden birisidir. Savaş konusundaki tecrübesi ile bir kaç uyarı verir. Aradığı bilgi için yakınlarında dolaşır ve işin ciddiyetini anlayan Liam işi çözmeye çalışır. Daha önce iki kızını ve karısını kaybeden bir babanın kendi adaletini sağlama mücadelesini izleyeceksiniz.

The Foreigner Fragman



✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

2 yorum:

  1. Filmleri benim de hoşuma gider, tv'de falan denk gelirsem izlerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her filmini sevmiyorum ama sinema sektörüne katkıları ortada..Bu filmi izlerken hiç sıkılmadım o yüzden tavsiye ediyorum.

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.