Vicomi ile Blogger Tepki Düğmeleri Oluşturma

Share:
tepki-düğmeleri-oluşturma

 Vicomi ile blogger tepki düğmeleri oluşturma - Vicomi.com sitesi ile blogger için tepki düğmeleri oluşturabilirsiniz. Ziyaretçilerin yazınız ile alakalı değerlendirmelerini alacağınız güzel bir yöntem. Vicomi 5 farklı seçenek sunarak kolay geri bildirim sağlar. Ayrıca bir faydası da yorum yapmaktan kaçınanlardan başka şekilde fikirlerini almaktır. Vicomi eklentisini yazınızın altına yerleştirerek ziyaretçilerin fikirlerini hemen alabilirsiniz. Aldığınız reaksiyona göre yazınızın amacına hizmet ettiğini anlayabilirsiniz.

Vicomi Tepki Düğmeleri Nasıl Eklenir?

1. Vicomi.com sitesine giriş yaparak Start Free bağlantısına tıklayın. Açılan sayfada Wordpress yüklemesi ile web sitelerine yükleme seçenekleri çıkacaktır. Blogger kullananlar "Install Vicomi Code For Your Website" bağlantısına tıklayabilir. Açılan sayfada web site bilginizi, e-mail adresinizi ve şifrenizi girerek hesap oluşturabilirsiniz.

Örnek kod:
örnek


2. Hesap oluşturduğunuz anda yukarıdaki gibi bir kod verilecek. Hazırlanan o kodu kopyalayıp, blog sayfanıza ekleyin. Blog sayfanızda yazı altına eklemek için <data:post.body/> kodunu aratın ve ilgili bulduğunuz bir yere ekleyin. Nereye ekleyeceğinizi kolaylıkla bulmak için paylaş butonları veya benzer yazılar gibi eklentilerin yerlerini göz önünde bulundurabilirsiniz.

3. Vicomi bildirim yazılarını kendinize göre uyarlamak için Vicomi kumanda panelinden Feelbacks sekmesine tıklayarak ifadeleri değiştirebilirsiniz.

vicomi-sitesi

vicomi-sitesi


✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

15 yorum:

  1. Bazı bloglarda görüyordum. Yorum yapmaktan kaçınanlar için hızlı bir sonuç edinme işlemi olabilir. Teşekkürler bilgilendirme için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum yapmayı sevmeyenler olabilir. Bu tür eklentiler tepki almak için iyi bir seçenek..Eğer sayfa hızı gibi bir problem yoksa tabi

      Sil
  2. Dediğiniz gibi site hızına herhangi bir zararı yoksa yazıların altında gayet hoş bir görüntü oluşturuyor tepki butonları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla bu tür eklenti kullanınca hızına olumsuz etkisi olur tabi ama toplamda 2-3 eklentiden yavaşlatma beklenmez.

      Sil
  3. Ben kullandım bu eklentiyi bir süre ama benim için sayfa hızında etkisi oluyordu. Bazen vicomi.com'dan yanıt alması uzun sürüyordu, kaldırdım ama çok tatlılar. Maalesef kaldırmak zorunda kaldım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunların hatta Game of Thrones versiyonlusu da vardı :D

      Sil
    2. Bir çok versiyonu var evet..Çok fazla eklenti kullananlar dikkat etmeli..Her şeyden önemlisi sayfa hızı

      Sil
  4. Sayfa hızına etki etmese yüklenecek o kadar çok eklenti var ki bu da onlardan biri. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger için çok fazla olmasa da seçenekler var tabi..isteyenler kullansın artık.

      Sil
  5. Buna alternatif olarak MyEffecto'yu eklemek istiyorum. "Powered By Vicomi" yazısından rahatsız olanlar olabilir. Ayrıca her noktası özelleştirilebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir..Yazıyı destekleyen iyi bir alternatif teşekkürler

      Sil
    2. Bende Sayenizde MyEffecto'yu yaptım. Çok güzel günlerdir bunu arıyordum teşekkür ederim

      Sil
  6. Birde şöyle bir sorun fark ettim yerleştirdikten sonra her sayfa için tek tek kayıt tutmuyor, bir tanesini oyluyorsunuz bütün sayfalarda aynı oy gösteriliyor. Sanırım Sileceğim, site hızımı da düşürdü zaten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kullanmıyorum bu eklentiyi ama çok kişinin kullandığını biliyorum. Aradığınızı bulduğunuza sevindim. İyi çalışmalar

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.