Blogger Rastgele Yazılar 2. Versiyon

Share:
rastgele-yazılar-nasıl-eklenir

Blogger rastgele yazılar 2. versiyon - Blogger için kullanışlı olduğunu düşündüğüm bir eklenti rastgele yazılar. Rastgele gösterilen yazılar ziyaretçilerinizi sayfada tutmak için avantaj sağlayabilir. Ziyaretçiniz seo yazısı okurken ilgili olduğunuz başka kategorilerde yazılarınızı da görerek blog sayfanız hakkında bilgi sahibi olabilir.

 Blogger rastgele yazılar için daha önce bir kod paylaşmıştım. Belki çalışmayan temalar varsa bu yöntemi de uygulayabilirler. Diğer rastgele yazılar eklentisine ulaşmak için site içi arama yapabilirsiniz. 2. versiyon da aynı şekilde kolay eklenir. Yapmanız gereken tek şey Gadget Ekle> HTML/JavaScript alanına aşağıdaki kod eklemenizdir.

<style>
#bo-rp-box{float:left;margin-bottom:10px;margin-top:0px;}
#bo-rp-box ul{margin:0px;float:left;margin-left:20px;padding:0px;}
#bo-rp-box li{vertical-align:middle;list-style:disc outside url("https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwxrZRXusaAyNtJWEbzS90DG6ye9wWv9GydsplxQ5zFyjkWFz4Wglxq78kLZd-bCQZXVLZ7qcuD92tu249VzKhFvxDDjhW_9AbBRJH6nseHKbfHJRLN6XOK-ORKHdKoSBa-NHgBaFZ6n32/s1600/b1.png"); margin-bottom:0;width:auto;margin-top:0;padding:10px 0;}
#bo-rp-box a{color:#0F0F0F;text-decoration:none;font-size:14px}
#bo-rp-box a:visited {text-decoration: none;color:black;}
#bo-rp-box a:hover{color:grey}
</style>
<script>
function rp_results_label(r){for(var e=0;e<r.feed.entry.length;e++){var l=r.feed.entry[e];rpTitles[rpTitlesNumb]=l.title.$t;for(var t=0;t<l.link.length;t++)if("alternate"==l.link[t].rel){rpUrls[rpTitlesNumb]=l.link[t].href,rpTitlesNumb++;break}}}function removeRandomDuplicate(){for(var r=new Array(0),e=new Array(0),l=0;l<rpUrls.length;l++)contains(r,rpUrls[l])||(r.length+=1,r[r.length-1]=rpUrls[l],e.length+=1,e[e.length-1]=rpTitles[l]);rpTitles=e,rpUrls=r}function contains(r,e){for(var l=0;l<r.length;l++)if(r[l]==e)return!0;return!1}function showRandomLabels(){for(e=0;e<rpUrls.length;e++)rpUrls[e]==currentposturl&&(rpUrls.splice(e,1),rpTitles.splice(e,1));var r=Math.floor((rpTitles.length-1)*Math.random()),e=0;for(rpTitles.length>1&&document.write("<ul>");e<rpTitles.length&&e<20&&e<maxresults;)document.write('<li><a href="'+rpUrls[r]+'">'+rpTitles[r]+"</a></li>"),r<rpTitles.length-1?r++:r=0,e++;document.write("</ul>")}var rpTitles=new Array,rpTitlesNumb=0,rpUrls=new Array;
</script>
<div id="bo-rp-box">
<script src="/feeds/posts/default?alt=json-in-script&amp;callback=rp_results_label&amp;max-results=10"></script>
<script>
var currentposturl="";
var maxresults=6;
removeRandomDuplicate(); showRandomLabels();
</script>
</div>

✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

2 yorum:

  1. Blogger rastgele yazılar eklentisini demo blogum üzerinde denedim.Bloglar için faydalı olduğunu düşünüyorum.Emeklerinize sağlık :)
    (Yazı içerisindeki linkte problem var,hata sayfasına yönlendiriyor.Bilginiz olsun)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla eklenti iyi değil ama bu tür faydalı olanlar kullanılabilir. Uyarı için teşekkürler düzelttim linki.

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.