Online Logo Oluşturucu 6 Site

Share:
ücretsiz-logo-tasarlama

Logo nedir? Ücretsiz logo oluşturucu, Logo Yapmak İçin 6 site
  Logo bir kuruluşu temsil eden simgesel özelliği olan özel biçimdir. Logolar bazen yüzlerce kelimeden daha açıklayıcıdır. Akılda kalıcı olması ve kullanıldığı yere özel olması önemli özelliğidir. Şöyle arkanıza yaslanıp markaları düşündüğünüzde aklınıza logoları gelmiyor mu? Turkcell, Coca Cola, Audi, Türk Hava Yolları gibi markaları düşündüğümüzde hemen aklımıza temsil edildikleri logoları gelir. Website ve blog dünyasında da logo çok önemlidir. Sonuçta internet dünyasında akılda kalmak zorundayız ve her zaman bilinir olmak zorundayız. Bu nedenle iyi bir logomuz olmalı ve imajımız okuyucular tarafından kabul görmelidir.

  Logo yapmak için destek alacağımız 6 farklı siteden bahsetmek istiyorum. Eğer bu işe profesyonel bir gözle bakacaksak kolay yoldan online olarak halledebiliriz. İnsanları görsel hafızalarını tetikleyecek logolar hazırlamak için işte tavsiye edeceğim siteler;

Ücretsiz Logo Oluşturucu Siteler

1) Logaster

ücretsiz-logo-yapmak


  Türkçe dil desteği ile beraber 10 dilde hizmet veren ve logo tasarlama konusunda akla ilk gelen sitelerden biridir. Ana sayfada "ücretsiz bir logo oluştur" butonuna tıklayarak sırayla işlemleri tamamlayın. Logaster sizin için hazırlanmış dev bir arşiv sunacaktır. Kullanımı kolay arayüzü, sunduğu bol seçeneği, satın aldığınız logoyu düzenleyebilme imkanı ve ücretsiz küçük boyutta logosu ile iyi bir site. Büyük boyutlu logolar için ücret ödemeniz gerekiyor.

2) Online Logo Maker

ücretsiz-logo-oluşturucu


  Bu site ücretsiz ve iyi bir tasarım sunan sitedir. Ücret ödemeden logo tasarlayabilir ve indirebilirsiniz. Logo tasarlarken dışarıdan görseller yüklemeniz de mümkün. Site adınızı yazarak ve sembollerden faydalanarak logo tasarlamaya başlayın. Renkleri de dahil gerekli değişiklikleri yaparak bir kaç dakika içinde logonuz hazır hale gelebilir. Türkçe kullanımı mevcuttur.

3) Logo Genie

ücretsiz-logo-tasarım


  Bir üst seviye logolar oluşturmak için ideal bir site. Kullanımı kolay ve işlemleri basit olduğu için zorlanmazsınız. Kategoriyi, adınızı ve sloganınızı belirledikten sonra sizin için hazırlanmış logolar içinde beğendiğinizi düzenleme işlemine geçebilirsiniz. Her şey hazır olduğunda indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Türkçe dil desteği olmasa da kullanımı kolay olduğu için logo hazırlamakta zorlanmayacaksınız.

4) FreeLogoDesign

ücretsiz-logo-sitesi

  Alternatif olan bir diğer logo oluşturma sitesi de FreeLogoDesign'dir. Kategorinizi ve isminizi girdikten sonra beğendiğiniz şablonu düzenlemeye geçebilirsiniz. Gerçekten de logo ve icon yelpazesi çok geniş. Üye olmadan logo oluşturup küçük logoları ücretsiz indirebilirsiniz. Yine büyük boy logolar ücrete tabi ve Türkçe dil desteği yok.

5) Logo Garden

ücretsiz-logo-sitesi


  Düzenleme seçenekleri en fazla olan ve güzel logolar hazırlayacağınız hoş bir site. Hazırladığınız logoya sembol efektleri katarak daha da farklılaştırabilirsiniz. Web siteniz için logonuz hazır olduğunda indirme aşamasında kayıt olmanız yeterli . 2 milyondan fazla logonun buradan oluşturulduğunu söylemek isterim.

6) LogoFactory Web

ücretsiz-online-logo-sitesi


Sadece bir kaç dakika içinde logo hazırlayacağınız ve Türkçe dil desteği bulunan güzel bir site. Logo başlığınızın ve sloganınızın yazı fontunu ve rengini değiştirebiliyorsunuz. Ana sayfa üzerindeki şablon düzenleyiciden logonuzu tasarlayabiliyorsunuz.

✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

Hiç yorum yok

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.