Feedburner Aboneliği İçin Onay Linkini Tıklamayı Unutmayın!

Share:
feedburner-onay-linki

Feedburner abone olmak için detaylar, Feedburner abone olma işlem adımları
  Blog yazarları olarak bizler için takipçiler kazanmak ve bunu devamlı hale getirmek biraz zahmetli. Bir kaç şekilde ziyaretçileri blog sayfanıza bağlamanız mümkün ama GFC'den sonra önem verdiğim
Feedburner e-mail aboneliğidir. Bu şekilde yazılara abone olan kişilere her yeni yazıda mail ulaşır. Böylece okuyucular sizi aramak zorunda kalmadan yeniliklerden haberdar olur. Yalnız burada gördüğüm bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. Blog sayfama abone olmak için başvuran arkadaşlarım onay mailini tıklamadıkları için işlem yarım kalıyor ve böyle olunca da abonelik işlemi noksan kalıyor.


aboneliğe-mail-adresi-ile-başvurma

  Yapmanız gereken abonelik için yukarıdaki formu doldurduktan sonra mailinizin gelen kutusundaki mesajda feedburner aboneliğini onaylamaktır. Gelen kutunuza baktığınızda aşağıdaki gibi bir uyarı alacaksınız. Bu uyarıyı onaylayarak abonelik işleminizi tamamlamalısınız.

Merhaba,

 Kısa süre önce DOĞUŞ HAKAN YILMAZ'a bir e-posta aboneliği talep ettiniz. İstediğiniz güncellemeleri e-posta ile göndermek için sabırsızlanıyoruz, bu nedenle aboneliğinizi derhal etkinleştirmek için lütfen aşağıdaki bağlantıyı tıklayın:

$ {Confirmlink} ← Bağlantı burada görünecek

(Yukarıdaki bağlantı tıklanabilir görünmüyorsa veya tıkladığınızda bir tarayıcı penceresi açılmazsa, kopyalayıp web tarayıcınızın Konum çubuğuna yapıştırın.) 

  Gelen maili onaylamadığınızda aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi "Unverfied" olarak kalıyor. Aktif olmayan abonelik ne size fayda sağlar ne de bana. Bu nedenle benim blog sayfama olmasa bile başka yerlere abone olduğunuzda da onay mailini cevaplamayı unutmayın.

Örnek:
onaylanmayan-abone-listesi

  Bu arada yazılarımı takip etmek ve yeniliklerden haberdar olmak için blog sayfamın sağ tarafındaki formu, okuduğunuzun yazının altındaki formu veya sol alt köşedeki zarf butonuna basarak abonelik işlemini başlatabilirsiniz.

✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

4 yorum:

  1. Merhaba, e-posta aboneliğini eskiden neredeyse her blog okuyucusu kullanıyordu fakat artık bir çok kişi bilmiyor, bende kendi bloğuma feedburner abonelik kurdum. Bloğunuza abone olacağım. Aslında her blog yazarının bilmesi gereken bir konu ama nedendir bilmiyorum ama insanlar artık önem vermiyor eskisi gibi.
    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog aboneliği aslında ücretsiz ve kolay yöntem. Her iki taraf içinde mantıklı ve faydalı işlem ama abone olunurken bazı çekinceler oluşuyor. Önem verilmesi gerektiğini bende düşünüyorum umarım daha fazla bilinçlenme olur. Teşekkürler yorum için

      Sil
  2. ay bak bu ilgimi hiç çekmiyooo. aman yani isteyen gelip okusun tabii yazılarımızııı. ben zaten hiçbir bloga abone olmadan serbest okuyom :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen gerçek anlamda blog yazarsın. Feedburner abonesi olduğunda gelen ziyaretçileri artırmak açısından faydalı oluyor. Yazımızdan haberleri olsun istemezlerse zaten okumazlar dimi:)

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.