Slayt Tasarımlı ve Etikete Duyarlı "Site Haritası" Kodu

Share:
etikete-duyarlı-site-haritası-kodu

Etikete göre site haritası, Slayt model site haritası (arşiv sayfası) kodu
  Blog için sayfalar oluşturmak ve ziyaretçileri bu sayfalara yönlendirmek önemlidir. Blog sayfanız ile alakalı bilgiler paylaştığınız her sayfa kolaylık sağlar. Arşiv sayfası (site haritası) oluşturmakta bu kolaylıklardan biridir. Bu yazıda kodunu vereceğim arşiv sayfası ile etiketlere göre yayınlara ulaşmak çok kolay olacak. Hem görsel anlamda hem de kullanım kolaylığı açısından blogunuzda kullanacağınızı düşünüyorum. Arşiv sayfası ile ziyaretçilerin merak ettiği tüm yayınlara bir tıkla ulaşmasını sağlarsınız. Her yeni yazıya yönlendirmekte blog sayfanızda geçirilen süreye olumlu katkı sağlar ve eski yazılarınızda görüntülenme sayısını artırır. Böylece seo açısından doğru bir adım atmış olur ve ziyaretçilerinizi güzel bir yolculuğa çıkarmış olursunuz.

  Blog yazarları için oluşturulan sayfaların anlamı çok büyüktür. Bin bir özenle oluşturduğunuz bu sayfalar sizi bir adım ileriye taşımak için en ideal yöntemdir. Oluşturduğunuz arşiv sayfasına vereceğiniz bağlantı en çok merak edilen yer olacaktır.

Blog Arşivi Nasıl Olmalıdır ve Nasıl Kurulur?

  En iyi arşiv sayfası kafa karıştırmayan ve hemen sonuca götüren olmalıdır. Etikete göre sıralanan ve fonksiyonel özellikleri ile anlaşılır olan bir yöntem seçilmelidir. Sabit sayfanız içi en iyi eklentilerden biri olarak gördüğüm arşiv sayfasını paylaşmak istiyorum.


Özellikleri;
*  Son yayınlanan yazılar butonu
Güncellenen yazılar butonu
Blog etiketleriniz
Kolay arama kutusu
Toplam yayın göstergesi
Mobil uyumlu ve seo destekli

  Blogunuz için arşiv sayfası (site haritası) nasıl oluşturulur? Öncelikle blogger kumanda panelinde Sayfalar sekmesine tıklayarak yeni sayfa butonuna tıklayın. Açılan yazı alanında Html seçeneğini işaretleyerek aşağıdaki kodu olduğu gibi yapıştırın. Yayınladığınızda yukarıda örneğini gördüğünüz etikete duyarlı arşiv sayfanız olacak. Örnek için kendi kullandığım site haritası sayfasına bakabilirsiniz.




Kaynak: Blogger Eklentileri

✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

3 yorum:

  1. Bloğuma bugün itibariyle ben de ekledim site haritasını :) Renklerini de ayarladıktan sonra çok hoş durdu, teşekkür ederim :) Böylesi zor bulunur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki 10'dan fazla site haritası gördüm ama en profesyonel olanı ve kullanımı kolay buydu. Rica ederim, bilgilerimizi paylaşıyoruz.

      Sil
  2. Bir başka blogda kullandım, çok güzel oldu. Teşekkür ederim (:

    YanıtlaSil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.