Tünelin Ucunda İspanyol Filmi

Share:
Tünelin-ucunda-gerilim-filmi
Tünelin Ucunda Gerilim/Suç Filmi

  Havalar ısındığından beridir film izleyemez oldum. Bu filmi izleyinceye kadar iki film daha izledim ama tanıtmaya değer bulmadığım için yazmadım. Tünelin Ucunda filmi beğenerek izlediğim İspanyol filmlerinde oldu. Farklı senaryosu ve filmin sonuna kadar şaşırtması beni etkiler. Filmin türü gereği gerilim ve suç barındırsa da alttan çalan fon müziği gibi dram barındırdığını da hissediyorsunuz. Filmlerine zeka katan İspanyolların bu türdeki filmlerini mutlaka izlemelisiniz.

Yapım Yılı: 2016
Yapım Türü: Gerilim, Suç
Oyuncular: Clara Lago, Leonardo Sbaraglia, Federico Luppi, Pablo Echarri, Javier Godino
Yönetmen: Rodrigo Grande

Tünelin Ucunda Konusu

  Film, ailesini kaybetmiş ve hayatı yalnız sırtlamaya çalışan Joaquin'in eve kiracı almasıyla başlar. Anne ve kız iki kişi eve yerleşir ve tanışmaya başlarlar. Joaquin sakat olduğu için dışarıyla bağlantısı pek yoktur ve bodrum katta çalışmalarını sürdürür. Kiracılar eve geldikten sonra bodrumda çalışırken yan odadan sesler duyar. Bazı aletlerle duvarı dinlemeye çalışırken hoşuna gitmeyecek şeyler duyar. Daha fazla bilgi almak için duvarın arkasını gösterecek şekilde kamera yerleştirir ve soygun yapılacağını anlar. Büyük bir soyguna girişen çete üyeleri bu iş için günlerce hazırlanır ve kusursuz plan hazırlamaya çalışırlar. Joaquin planlarını bozguna uğratmak için çalışmalara başlar ve her bilgiyi kaydeder. Öğrendiklerini kendi planı için uygulamaya çalışırken başına gelenleri izleyeceksiniz. Başından sonuna kadar etki altında izleyeceğiniz gerilim ve dram sahnelerine hazır olun. Kaliteli bir film arıyorsanız izlediğinize pişman olmayacaksınız.

Tünelin Ucunda Fragman



✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

8 yorum:

  1. Yakın zamanda "Tünel" adında nefis bir Kore filmi izledim. Bu da adından dolayı ilgimi çekti. Konusu da ilgimi çekti. En yakın zamanda izleyeceğim.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kore filmleri de güzel oluyor. Bende Tünel filmini izlememiştim listeye ekleyelim.

      Sil
  2. Teşekkür ederim, aksiyon pek fazla izlemem ama tavsiyene uyacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksiyondan çok gerilim var filmde..İspanyol filmi izlediysen daha önce beğenirsin.

      Sil
  3. Güzel bir filme benziyor, vakit bulursam izlemeye çalışacağım. Teşekkürler paylaşım için. Bu arada temayı yenilemişsin galiba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel film..Temayı uzun zamandır yenilemek istiyordum. Tatildeyken aradığım gibi sade tema bulunca değiştirdim. Tema sorunları yüzünden yazılara odaklanamıyordum. Şimdilik bir sorun yok..Teşekkürler Ümit kardeşim.

      Sil
    2. Gayet güzel olmuş, güle güle kullan Hakan Abi. Header kısmında biraz fazla genişlik var sanki, logo küçülse belki daha güzel durabilir.

      Sil
    3. Teşekkürler Ümit, şu an fazla zamanım olmuyor..Logoyu küçülterek yan tarafına bir şeyler eklemeyi düşünüyorum bakalım.

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.