Mobil Uyumlu Ücretsiz 5 Blogger Teması

Share:
seo-dostu-hızlı-blogger-temaları

  Seo için blogların dikkat etmesi gereken önemli konulardan biri de mobil uyumlu temalardır. Google gelişen algoritmaları ve prensipleriyle mobil uyumlu ve hızlı olan site veya blogları ödüllendiriyor. Bizim de amacımız daha üst sıralarda yer almak olduğuna göre belirlenen kriterlerden mobil uyumlu tema seçimine dikkat etmeliyiz. Bu nedenle yüksek kaliteli, hızlı ve ücretsiz 10 blogger temasını paylaşmak istedim. Bu temalar benim oluşturduğum temalar olmasa da sizin için seçtiğim özel temalardır.

1)  Photonic Photography

  Fotoğraf paylaşan bloglar için harika olan bu tema yüksek kaliteli ve mobil uyumludur. Fotonik tepki veren muhteşem dizaynı ile tüm cihazlarda görünümünü korur. Sosyal medya ikonları ve blog yazılarının yerleşimi ile sade ve kullanışlı bir temadır. Ana sayfa görünümünde sidebar alanı olmadığından açılış hızı kriterlere uyumludur. Yazıya tıkladığınızda sidebar alanına eklediğiniz kodlar görünür. Benzer yazılar ve sosyal ağlarda paylaşım butonları temanın içinde mevcuttur ve bu yönüyle tamamen Seo dostu bir tema.

                                                          


2)  Tech News

  Teknoloji, haber ve blog konulu siteler için ideal, sade, temiz tamamen duyarlı bir temadır. Modern tasarımı, hızı ve reklam optimizasyonu ile daha ayrıcalıklı olacaksınız. Sade ve esnek sidebar alanı 3'lü tab şeklinde sekmesi, sosyal ağlarda paylaşım ve benzer yazılar özellikleri ile doludur. Ayrıca blogger, facebook, disqus yorum seçenekleri ile ileri ve geri tuşlarında hangi yazının yer aldığını gösteren seçenekleriyle tercih edilebilecek güzel bir tema. Makalelerinizi mobil versiyonu ile daha hızlı ve kullanışlı bir şekilde paylaşmanın huzurunu yaşayacaksınız.

                                                          


3)  The Essence

  Yeşil renklerin hakim olduğu bu tema da mobil uyumlu ve hızlı bir temadır. İçerikler daha göz önünde ve okuyucu odaklı %100 hızlı bir versiyondur. Kişisel blog veya moda blogu olarak kullanılması uygun olsa da başka konularda da kullanılabilir. Bu zarif temanın sahip olduğu slayt alanı ve 3'lü footer alanı daha dikkat çekici bir hale sokuyor. Etikete göre benzer yazılar ve sosyal ağlarda paylaşım bu temada da kullanılıyor.

                                                            


4)  Harmonia

  Harmonia teması mobil uyumlu ve ferah bir tasarıma sahiptir. Daha çok yazılara yoğunlaşan yapısı ve abonelik eklentisiyle karşılayan vitrini çok hoş duruyor. Bu temanın diğer bir artısı yazıyı sosyal ağlarda paylaşmak için devamını okumanıza gerek kalmamasıdır. Ana sayfa görüntüsündeyken bile paylaşım imkanı sunuyor. Ayrıca footer alanına 3' lü gadget ekleme özelliği ile çok kullanışlı. Hızlı, sade ve ziyaretçiyi düşünen bu temayı kullanmayı düşünebilirsiniz.

                                                           


5)  Games

  Oyun tecrübeleri olan veya oyunları tanıtmaya meraklı bir blog yazarıysanız bu tema tam size göre. Mobil uyumlu versiyonu ile artık daha hızlı olacaksınız. Oyun tutkunlarıyla yorumlarınızı paylaşın ve en son oyun haberlerini ilk önce siz duyurun. Renk tonları ve eşsiz slayt alanı ile bir adım önde olacaksınız. Benzer yazılar eklentisi, sosyal medya paylaşım butonları ve reklam alanları ile tüm isteklerinizi bu temada bulabilirsiniz.

                                                       


  Bu temaların ortak noktaları mobil uyumlu, hızlı, seo dostu ve google yapısal test aracına uygun olmasıdır. Gadget alanları, sosyal ağ butonları, ön plana çıkarılan içerikleri ve optimize edilmiş görselleri ile değerli temalardır.
Sitenizin mobil uyumluluğunu ölçmek için Mobil Uyumluluk Testi bağlantısına tıklayın.

✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

20 yorum:

  1. Hepsi hoş görünüme sahip temalar. Buradaki favorim Harmonia. Tema arayışında olanlar yazından faydalanacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler..uzun liste yapınca kafa karışıklığı oluyor gibi bende 5-10 arası tema paylaşmayı düşünüyorum..

      Sil
  2. Çok güzel bir paylaşim olmuş. Özellikle tema indirmeye imkan sağlamanız ayrı bir güzellik. Ben de tema mı değistireyim diyorum. Harmonia temasına talip oldum. Sizden bir öneri almak istiyorum. Kişisel blog yazarıyım sizce tamamı değiştirmeliyim. Yoksa şuanki hali yeterli mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tema yeterli gibi ama eksik detaylar var bence..Sık sık tema değiştirmek iyi değil bu nedenle tema için iyi düşünmek lazım..Ayrıca google aramalarında önce yazıların sonra blog isminin görünmesi daha iyi olur. Tr yazısını kaldırmak ve https ile kullanmak daha iyi olur. Bu tür ayarları yapıp gerekli eklentileri kurduktan sonra fazla kurcalamamak gerekir. Bu şekilde ayarları yapıp içeriklere yoğunlaşırsan daha başarılı bir blog olmaya doğru gidersin. Her şeyi aynı anda yapmak çok önemli yoksa benimde keşke dediğim durumlara düşersin. (Kısaca temayı ben olsam değiştirirdim.)

      Sil
    2. Fikirleriniz için teşekkürler. benim gibi acemi blogçuların sizin gibi işinin ehli kişilere danışması ve öğrenmesi gereken çok şey var.

      Sil
    3. Bildiğim kadarıyla her şeyde yardımcı olmaya çalışıyorum. Teşekkürler yorumların için değer kattın.

      Sil
  3. Çok faydalı bir makale olmuş.Kalemine yüreğine sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Temayla uğraşmaktan çok yoruldum acemi halimle ama " Harmonia" teması incelemenizi okuyunca alışkın olduğum temaya yakın geldi sanki; ileriki süreçte deneyebilirim. :)
    Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sık tema değiştirmek istatistik kaybına ve moralinizi bozmaya neden olabilir. İyi araştırıp değişim sağlanmalı ve uzun süreler kullanılmalı..Teşekkürler yorum için

      Sil
  5. Oldukça hoş paylaşımlar, eline sağlık. Bu aralar bende tema düzenlemeyi düşünüyorum bakalım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, bende bir kaç ay sonra değişiklik düşünüyorum.

      Sil
  6. Tech news temasini daha once kullanmistim.Guzel bir tema.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanmış birisi olarak tavsiye etmen daha iyi oldu..Başka temalar ile yeni bir yazıda paylaşım yapmak istiyorum. Teşekkürler

      Sil
  7. Tech News teması çok hoşuma gitti. Arşivime ekliyorum. Teşekkürler hocam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım kullandığında da beğenirsin, yeni temalar paylaştığımda seçenekleri çoğaltmış olacağım.

      Sil
  8. merhaba kardesim bende bu işlerle uğrasıyorum da mail adresini atarmısın sormak istedğim şeyler var iletişim kurabilceğim bir mecra :)) bu arada harika olmuş bayıldım sitene


    https://teknolojihup.blogspot.com.tr/ bloğum bu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üst tarafta iletişim sayfasından bana ulaşabilirsin. Teşekkürler

      Sil
  9. face kullanmıyorum twitterdan Dm kapatmıssın basit ileşim için bir önerin var mı

    YanıtlaSil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.