The İnvisible Guest Filmi Konusu ve Fragmanı

Share:
the-invisible-guest-gerilim-filmi
The İnvisible Guest Filmi

  Uzun zamandır gerilim ve cinayet temalı bir film izlememiştim. Genelde İspanyollar böyle filmlerde çok başarılılar. Hangi İspanyol gerilim filmini izlesem çok beğendim. The İnvisible Guest filminde öyle bir kaza yaşanıyor ki sonunda başka cinayetlere sebep oluyor. Tahmin edilemeyen bir şekilde son buluyor film. İşlenmiş bir suç arkası gelmeyen sorunlar zinciri. Çok film izlesem de blog sayfamda tanıttığım filmler benim kendimce koyduğum kriterlerden geçen filmlerdir. İzlemek için film arıyorsanız daha önceki tanıttığım filmlere de gönül rahatlığı ile bakabilirsiniz.

Yapım Yılı: İspanya - 2017
Yapım Türü: Gerilim
Oyuncular: Mario Casas, Jose Coronado, Barbara Lennie, Ana Wagener, Francesc Orella
Yönetmen: Oriol Paulo

The İnvisible Guest Filmi Konusu

  Adrian Doria kendi emekleriyle zengin olmuş, başarılı bir iş adamıdır. Laura Vidan ile yasak aşk yaşar ve bundan pişmanlıkta duyar. Her şeyi normale dönüştürmek istediği sırada yolda bir kaza geçirirler. Kendilerine bir şey olmasa da diğer arabadaki kişi ölür. Bu olaydan kurtulmanın yollarını aramaya başlarlar ve olayların gidişatı nedeniyle başka sorunlar ortaya çıkar. İnanılması güç bir tesadüf gerçekleşir ve Laura farkında olmadan ölen gencin babasıyla yolda karşılaşır. Babası oğlunun öldüğünü anladığında nedenlerini aramak için araştırmalar yapar. Filmin bu aşamasından sonra hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ve farklı yorumlandığı anlaşılır.

The İnvisible Guest Filmi Fragman



Bu yazı Doğuş Hakan Yılmaz tarafından yazılmıştır.

9 yorum:

  1. Evet İspanyolların gerilimde başarılı oldukları fikrine katılıyorum. En son izlediğim "Mientras Duermes" nefiss bir gerilimdi mesela. İzlemediysen tavsiye edebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İspanyol ve Hint filmlerini genelde seviyorum. Tavsiye ettiğin filmi daha önce izledim ama blog sayfamda tanıtmamıştım. Belki daha sonra tekrar izleyip paylaşırım, teşekkürler yorumun için.

      Sil
  2. Güzel bir yazı olmuş. Elinize Sağlık

    YanıtlaSil
  3. İspanyol sinemasını severim. Bu filmi beğeneceğime eminim. Umarım internette bulabilirim. Teşekkürler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İspanyol sinemasında hayal kırıklığına pek uğramadım doğrusu..Beğeneceğinizi düşünüyorum..İyi seyirler

      Sil
    2. Filmi seyrettim ve bayıldım !!! Ve hemen arkasından aynı yönetmenin bir filmini daha seyrettim. Hemen size önermek için buraya yazmak istedim. Bunu da severek izleyeceksiniz, sonu yine sürprizli. El Cuerpo/ Ceset mutlaka izleyin :)

      Sil
    3. Bende izlediğimde beğendim ve paylaştım..Tavsiyen için teşekkürler ama ceset filmini izlemiştim varsa başka film tavsiyesi alabilirim..

      Sil
    4. Oo görmemişim o zaman ben.. tamam seyrettikçe ileteceğim bu yönetmenin filmlerini :)

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.