Kaabil Hint Filmi Dram ve Aşk Bir Arada

Share:
kaabil-hint-filmi

  Hint filmlerini izlemekten keyif aldığım ve sıkılmadığım gerçeğiyle Kaabil filmini tanıtmak istiyorum. Aşk filmi olan Kaabil aynı zamanda da aksiyon ve gerilim de barındırıyor. İzlediğim en iyi hint filmlerin içinde ilk 10'a girecek kalitede olduğunu belirtmeliyim. İzlediğim diğer hint filmlerini de seri bir şekilde yayınlamak istiyorum. Bollywood sinemasının senaryosu ve oyunculuklarıyla aslında ne kadar kaliteli olduğunu bilmeyenlere göstermek istiyorum.

Yapım Yılı: 2017 - Hindistan
Yapım Türü: Dram, Gerilim, Aksiyon, Romantik
Oyuncular: Hrithik Roshan, Yami Gautam, Ronit Roy, Rohit Roy, Girish Kulkarni
Yönetmen: Sanjay Gupta

Kaabil Filmi Konusu

  Görme engelli olan Rohan seslendirme sanatçısıdır, hayat doludur ve kendi başına hayatını idame ettirebilmektedir. Bir gün arkadaşının önerisiyle aynı şekilde görme engeli olan Su ile tanışır. İlk buluşmada çok etkilenir ve aşk yaşamaya başlarlar. Kısa zamanda birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmak isterler ve evlerine varıncaya kadar her şeyi hazırlarlar. Bütün güzellikler buraya kadar devam edecektir çünkü Su mahalleden iki kişinin tecavüzüne uğrar. Görme engelinden faydalanan bu kişilerden Amit zengin ve siyasi gücü olan abisinin koruması altındadır. Polis dosyayı kapatmak için görmezden gelir ve çifti sahtekarlıkla suçlar. Haklarını bu şekilde arayamayacaklarını anlayan Su ile Rohan evlerine dönerek olayı unutmaya çalışırlar. Yalnız hiçbir şey eski haline dönmez ve olaylar geri dönüşü olmayan bir hal almaya başlar.

Kaabil Filmi Fragmanı

4 yorum:

  1. Hemen izlenecekler listeme aldım bile :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok kaliteli Hint filmleri yapılıyor. Ama sanki filmlerde şöyle bir tezat var gibi geliyor bana hep. Bu filmlerin çekildiği ortamlar, sokaklar, caddeler neredeyse 19. yüzyılı yaşarken, 21. yüzyıl teknolojisini filme yansıtıyorlar. Bu da gerçeklikten koparıyor. Bu tabii benim naçizane fikrim. Ama yine de Hollywood filmlerinden daha samimi oldukları bir gerçek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hint filmlerinin ayrı bir havası ve mesajları var..tezatlık zaten hindistanın kendisinde var..Çok fakir aç kesim ile çok zengin lüks bir kesim var..İnançları fatklı ve kültürleti değişik..Film konusunda en iyi teknolojileri kullanmaya çalışıyorlar ve izlemekten büyük keyif alıyoruz..Teşekkürler yorum için

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.