Lanetli Çocuk Filmi Konusu ve Fragmanı

Share:
lanetli-çocuk-konusu-fragmanı

  Gerilim filmlerini izlerken daha mutlu oluyorum. Tek kriterim korku sahnesinden çok iyi kurgulanmış gerilim olmasıdır. Özellikle sonu farklı biten, şaşırdığım filmler beni daha çok etkiler. Dram veya hayat hikayesi filmleri izlemek istemediğim zamanlarda komedi yerine gerilim tercih ederim. Genelde benzer konular etrafında dolaşılsa da oyunculuklar ve senaryodaki ustalıklar fark yaratıyor.

Yapım Yılı: 2016-ABD
Yapım Türü: Gerilim
Oyuncular: Lauren Cohan, Rupert Evans, Jim Norton, Diana Hardcastle, James Russell
Yönetmen: William Brent Bell

Lanetli Çocuk Filmi Konusu

  Greta Amerikalı genç bir bakıcı adayıdır. İngiltere'de yaşadığı olumsuzluklardan kaçmak için yerleşim yerine uzak bir köyde 8 yaşındaki Brahms'a bakıcılığı kabul eder. Hayatının en önemli kararını verip eve geldiğinde ürperir ama asıl şaşkınlığı Brahms ile tanıştığında yaşayacaktır. Çünkü Brahms canlı değildir ve porselen bir kukladır. Ailesinin onu yaşıyormuş gibi ilgiyle bakmaya devam etmesi Greta'yı şaşırtır. Ailesinin isteği üzerine yemek, müzik, uyku gibi zamanları anlatılır. Bunlara uyum sağlamasının zor olduğunu ve Brahms'ın zor beğendiğini söylerler. Geçen zaman içinde Greta duruma iyice alışır ve aile tatile gitmek ister. Greta tek başına altından kalkabileceğini söyler ve aileyi yolcu eder. Bu zamana kadar istedikleri gibi davransa da Brahms'ın yaşadığına inanmıyordu. Bu nedenle yapılması gerekenler listesini boş verdiğinde yaşadıkları karşısında şaşkınlık yaşamaya başlayacak. Filmin sonlarına doğru nasıl bir hataya düştüğünü izleyeceksiniz.

Lanetli Çocuk Fragmanı



Bu yazı Doğuş Hakan Yılmaz tarafından yazılmıştır.

6 yorum:

  1. Bir çoğunu yüreğim ağzında izlerim ama bazılarının sonu o kadar saçma bitiyor ki bütün korku pert bende... Özellikle cin içerikli filmler fena korkutur beni. İzlemek cazibeli gelir ama genelde sonrası çok korktuğum için kaçınırım. Bu filmde ilginçmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonu farklı biten filmleri seviyorsanız izlemenizi tavsiye ederim..

      Sil
  2. Korku filmlerini hiç mi hiç sevmem malesef beni çok ürkütüyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu filmler tam olarak korku sayılmaz aslında..Kanlı, zombili korkulu filmlerini çok zor beğeniyorum ama gerilim filmlerinde tüyleriniz diken diken, kaslarınız gergin oluyor daha çok..

      Sil
  3. Bu filmi daha öncede görmüştüm ama izlemedim. Şimdi izleyecek filmde kalmadı. Sanırım bunu bu akşam izlerim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu filmde beğendiğim tarafı sonunun farklı bitmesi..iyi seyirler

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.