Müttefik (Allied) Filmi Konusu ve Fragmanı

Share:
allied filmi konusu ve fragmanı

  Çok film izlemenin ortaya çıkardığı sonuçla kaliteli film bulmak zor oluyor. İyi film bulduğum zamanda ne pahasına olursa olsun izlerim. Brad Pitt ismini görünce zaten bir çekim oldu ama fragmanı izlemem gerekiyordu her zaman ki gibi. Fragmanı da beğendiğime göre izlemek için hazırlıklara başladım. Özellikle Brad Pitt'in Fransızca konuşması ilginç geldi. Filme renk katan sahnelerde eksik kalmamış. Güzel vakit geçirdiğim için tavsiye filmler arasına girmeyi başardı.

Yapım Yılı: 2016 İngiltere-ABD
Yapım Türü: Dram, Gerilim, Romantik
Oyuncular: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Jared Harris

Müttefik (Allied) Filmi Konusu

  Film ikinci dünya savaşı sıralarında geçiyor. Kendi menfaatleri uğruna ajanlık yapan tetikçi Amerikalı Max Vatan(Brad Pitt) ile Fransız Marianne Beausejour'un (Marion Cotillard) görev nedeniyle tanışırlar. Daha önce haklarında bilgiler verilen ikili evli çift olarak kendilerini gösterirler. Casablanca'da görevleri Nazi Elçisini öldürmektir. Planın başarılı olmasından çok birbirlerine gerçekten aşık olmaları ile sonuçlanır. Evlenerek Max Vatan'ın yaşadığı yere Londra'ya yerleşirler. Çok zaman geçmeden Anna adını verdikleri bebekleri olur. Tüm bu güzelliklere rağmen iki ajanın sırlarla dolu dünyası sevgilerinin önünde en büyük engel olacaktır. Marianne gerçekten Müttefik miydi? Yoksa her şey ajanlığın gereği mi?

Müttefik (Allied) Filmi Fragman



Bu yazı Doğuş Hakan Yılmaz tarafından yazılmıştır.

10 yorum:

  1. Ben beğenmiştim filmi. Marion Cottilard iyibir oyuncu, bir çok kaliteli yapımda rol aldı, Brad ile iyi ikili olduklarını düşündüm. Zaten bu filmden sonra boşanma gündeme geldi. Tavsiye film isterseniz daha sonra yazabilirim. İyi yayınlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok iyi bir oyuncu.. aslında blog yazmaya ara verdiğim zamanlarda film arşivi olacak kadar çok film izledim ama şimdi konularını tam hatırlamadığım için bir daha izlemem gerekiyor. Onu yaparsam sıkıntı kalmayacak ama yine de tavsiye edeceğiniz filmleri mesaj atabilirsiniz. Teşekkürler

      Sil
    2. İki film özellikle tavsiyem. 2016 yapımı The Correspondence (sıradışı ilişki), diğeri de yine 2016 yapımı Collateral Beauty (gizli güzellik) özellikle ilki çok ilginç gelecektir eminim :)

      Sil
    3. Collateral Beauty filmini yakın zamanda izledim, sıradışı ilişki filmini izlememiştim. Tavsiye ettiğiniz için teşekkürler

      Sil
  2. Güzel bir filme benziyor, izleyeceğim. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Epey oldu izleyeli ama birkaç yerde tanıtımını görünce sonra yayınlarım dedim. Filmin başı da sonu da güzel..

      Sil
  3. Güzel bir öneri Doğuş. Arkadaşımla seyredecek ortak bir film arıyorduk. Sizlerden okey almış bu film uygundur o zaman. Teşekkürler .)

    YanıtlaSil
  4. Filmi bende beğenmiştim. Hem oyunculuk hem de konu kaliteli.

    Bu arada bu konunun mobil görünümünde sorun var sağ taraf tam çıkmıyor sanki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eklediğim fragmandan kaynaklanıyordu sanırım. Teşekkürler uyarın için

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.