Mobiroller Ücretsiz Mobil Uygulama Oluşturma

Share:
mobiroller-ücretsiz-uygulama

  Mobiroller.com sitesi üzerinden ücretsiz ve ücretli şablonlar ile mobil uygulama yapabiliyorsunuz. Bu uygulama ve benzeri mobil uygulama fikirleri ile hem blog yazarları kitlesine daha çok ulaşır hemde şirketler ve kişiler kendi adlarına oluşturdukları mobil uygulama ile daha kalıcı yer edinir. Mobiroller App Maker ile oluşturduğunuz mobil uygulamayı aynı zamanda Google play store ve Apple App Store üzerinden de yayınlayabilirsiniz.

Mobiroller Mobil Uygulama Nasıl Yapılır?

  E-Posta adresinizle ve oluşturacağınız şifre ile kayıt oluyorsunuz. 3 adımda uygulama yaparak yayına alabilirsiniz. Kolay tarafı hiçbir kodlama bilgisi gerekmiyor. Mobil uygulamanız üzerinden reklam yaparak para da kazanabilirsiniz. İstediğiniz kadar mobil uygulama yaparak, yayınlayabilirsiniz.


Neden Mobil Uygulama Yapmalıyım?

  Günümüzde teknolojinin ulaştığı nokta da her şey tıklama kadar yakın. Herkeste akıllı telefon ve tabletler yaygın olarak kullanıldığından mobil uygulamalar en önemli araçlardır. Tasarladığınız uygulama ile anında milyonlarca insana ulaşma imkanına sahipsiniz.

Web Sayfamın Mobil Uygulamasını Yapabilir miyim?

  Web sitenizin mobil versiyonu varsa uygulama yapmak çok kolay. Kullanımı kolay arayüzü olduğundan hızlı ve kaliteli bir uygulama yapabilirsin.
DHY-Blogger uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.

Mobil Uygulamanın Maliyeti Ne Kadar?

  Mobiroller üzerinden oluşturacağınız uygulama ücretsizdir. İsterseniz zamanla yeni fikirler edinmek ve uygulamayı geliştirmek için premium paketlere geçiş yapabilirsiniz. Fiyatlar aylık 6,50 $ dolardan başlamaktadır.

Mobil Uygulamadan Para Kazanılır mı?

  Mobil uygulamalar ile zenginler olanlar listesi yayınlanabilir. Mobil uygulamalarda bloglar gibi para kazanmak için yapılmaz. Bir ihtiyacı karşılayıp, kaliteden taviz verilmezse para kazanmak kendiliğinden gelen bir ayrıcalık olur. Sunduğunuz fikir başkasına cazip geliyorsa para kazanılması da çok mümkündür.

Uygulamanın İndirilmesini ve Kullanılmasını Nasıl Sağlarım?

  Mobil uygulamayı hazırladıktan sonra yayına almak ve Google Play Store ile Apple AppStore'da yayınlamak gerekiyor. Daha fazla kitleye ulaşmak için bu marketlerde uygulama yayınlamak şarttır. Facebook gibi sosyal ağlarınızda vereceğiniz reklamlar ile uygulamanızın indirilmesini sağlayabilirsiniz. Play Store ve Apple AppStore için bu sitelerde kullanıcı hesabı oluştutlması gerekiyor.
Google Developer Console
Apple App Store

DHY-Blogger Mobil Uygulamamı Nasıl İndirebilirsiniz?

  Blog konusunda koyduğum hedefler ve yapılması gerekenler içinde uygulama oluşturmak yoktu. Bu fikri veren ve uygulamanın oluşturulmasında katkısı olan kardeşim Ozancan Yılmaz'a teşekkür ediyorum. Günümüzde akıllı telefon kullanımı en yüksek seviyede olduğu için blog yazarları içinde telefonlarda uygulamalarının olması ayrıcalık olurdu. Kaliteli, hızlı ve kullanımı kolay bir uygulama ile telefonlardaki yerimi aldığım için mutluyum. Zamanla geliştirilmek üzere yayına aldığımız uygulama'nın anasayfa görüntüsü aşağıdaki gibidir.



DHY-Blogger uygulamasını indirmek için buraya tıklayın. Açılan sayfada aşağıdaki resimde gösterilen yerden indirebilirsiniz.











✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

4 yorum:

  1. Buna benzer sitelere daha önce denk gelmiştim. Kullanılabilir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziyaretçileri kazanmak için güzel bir yöntem..Her an telefonlarındasın..

      Sil
  2. Okudukça bloglar göründüklerinden çok farklı geliyor bana.

    YanıtlaSil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.