Dangal Filmi Konusu ve Fragmanı

Share:
dangal-hint-filmi
Dangal Filmi

  İzlediğim hint filmlerine bir yenisini daha ekliyorum. Aamir Khan'ın oynadığı ve beğenmediğim film neredeyse yok gibi. Değişik bir hikayesi var çünkü Hindistan'da ünlü birinin hayat hikayesi anlatılıyor aslında. İzlerken tabuların nasıl yıkıldığını, zorlukların üstesinden nasıl gelindiğini ve dramatik bir başarı öyküsü.  İzlediğinizde beğeneceğinizi düşünerek konusundan bahsetmek istiyorum.

Yapım Yılı: 2016 - Hindistan
Yapım Türü: Hayat Hikayesi, Biyografi
Oyuncular: Aamir Khan, Saakshi Tanwar, Fatima Sana Shaikh, Sanya Malhotra, Zaira Wasim
Yönetmen: Nitesh Tiwari

Dangal Filmi Konusu

  Phogat(Aamir Khan) ülkesinde şampiyonluk yaşamış, değer verilen iyi bir güreşçi'dir. Hayali uluslararası arenada başarı yakalamak ve ülkesini gururlandırmaktır. Yalnız federasyon yetersiz desteği ve geçim sıkıntısı yüzünden tercih yapmak zorunda kalır. Babasının ayarladığı memuriyeti kabul ederse geçimini ve evliliğini sürdürecek ama hayallerinden vazgeçmek zorunda kalacaktır. Sonunda tercihini işten yana kullanır ve çocukları olduğunda onları güreşçi yapmak ister. Bunu başarmak için erkek evlat diler ve erkek oluncaya kadar 4 çocuğu olur. Hayallerini gerçekleştiremeyeceğini düşünürken bir işaret alır. Bu andan itibaren kızlarını güreştirmek için hazırlamaya başlar ve zorlu bir maraton başlar. Bazen dram dolu anlar bazen de komik dakikalar yaşayacaksınız. İnsanın isteyince neler yapabileceğini göreceksiniz. Tüm dedikodu ve eleştirilere rağmen duymazdan gelerek başarılı sporcu yetiştirmeyi gaye edinir.

Dangal Filmi Fragmanı

6 yorum:

  1. Oradaki kız gibi olmak istersin bazen :D

    YanıtlaSil
  2. daha izlemedim fakat çoğu kişi güzel diyor. Bakalım..

    YanıtlaSil
  3. Aamir Khan filmlerini bende çok seviyorum. Bir mesajı var, anlatmak istedikleri var. Bunu da izleyeceğim en kısa zamanda. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aamir khan her filminde mesaj içerikli ve duygusal yanı olan filmler yapıyor. İzlediğinizde bu filmi de beğenirsiniz.

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.