En Kazançlı Reklam Veren Siteler

Share:
adsense alternatifi reklam siteleri

  Blog dünyamızın en önemli sorunu ziyaretçi çekmektir sonraki sorunumuz da o ziyaretçilerden gelir elde etmektir. İlk sorunun çözümü sizin elinizde ama diğer para kazanma sorunun çözümü bu yazıda. İnternette ufak çaplı bir arama yapsanız onlarca reklam veren siteler hakkında yazıyla karşılaşırsınız. Kimisi eski yazı ve yayından kalkan sitelerin linklerini barındırıyordur kimisi de işe yaramayacak bir çok sitenin alt alta listelenmiş halidir sadece. Lafı dolaştırmadan konuya gelirsek daha önceki yazımda da dediğim gibi google adsense en önemli kaynaktır ve ben diğer reklam sitelerine fazla güvenmem ama bazılarını daha önce kullandım. Bildiğim ve önerebileceğim yepyeni bir liste ile kararı size bırakıyorum. İşte size en kazançlı reklam veren siteler.

Reklamstore:
  Google da hakkında olumlu ve olumsuz bir çok yazı okumuşsunuzdur. Ben olumlu faydalandım bir ara. Şöyle ki daha önce alan adı satın almıştım ve öyle başvurmuştum, kabul edildikten sonra yeni blogumla bile ayda 50 tl kazandım. Daha sonra https sorunu nedeniyle blogspot'lu alan adına dönmek zorunda kaldım ve bu reklam şirketi blogspot altyapısını onaylamıyor. Eğer şartlarını yerine getiriyorsanız tıklama ve gösterim ile günde 3-5 tl kazanırsınız. Hesabınızda 30 tl biriktiğinde öteki ayın sonunda hesabınıza yatıyor paranız.

Wordego:
  Wordego için başvuru yaptığımda reddedildiği için ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama araştırmalarım sonucunda tavsiye edilir olduğunu anladım. Sitenizin trafiğini, içeriklerinizin düzenli girilmesini ve aykırı yazılar girilmediğini inceler. Sitenizin reddedilmesi durumunda 1 ay sonra istatistiklerinizde değişiklik olduğunu düşündüğünüzde tekrar başvurabilirsiniz. Hesabınızda 100 tl biriktiğinde ödeme talep edebiliyorsunuz. Güzel taraflarından en önemlisi gösterim başına para kazandıran reklam şirketidir. Yetersiz tıklamayla emeklerinizin heba edildiğini düşünüyorsanız alternatif reklam şirketi olabilir.

Adhood:
  Adhood reklam şirketi yıllar öncesinden beridir bildiğim ve önceki bloglarımda kullandığım bir alternatiftir. Tıklama başına 10 kuruş vererek kafalardaki karışıklığı netleştirmiş oluyor. Siteye blogunuzu kabul ettirmek için başvurmanız ve verilen meta etiketi <Head> bölümüne eklemeniz gerekiyor. Bu aşamadan sonra doğrulandı ve onay bekliyor yazısını göreceksiniz. Bundan sonrası editörlerin incelemesine ve sizin sabrınıza kalmış. Ben epeyce beklemiştim ama kaliteli ve güvenilir bir site olduğundan değer diye düşünüyorum. 100 tl biriktiğinde hesabınıza aktarabiliyorsunuz. Sorun olan tarafı kesilen vergilerdir çünkü neredeyse yarısı firma tarafından kesiliyor.

Reklam Ağacı:
  Yeni tanıdığım ve güvenilir olduğuna kanaat getirdiğim bir reklam verendir. Adsense kullanmıyorsanız bu reklam şirketini deneyebilirsiniz. Site ekleme aşamasında anahtar kelimeler giriyorsunuz ve reklamla bu anahtar kelimeler odaklı görünüyor ama daha çok erotik içerikli reklamlarda görünebiliyor. Daha çok içerikleri sağlık ve zayıflama üzerine olanlar deneyebilir bence. Ödeme limiti 50 $ olduğunu belirterek adsense ile birlikte kullanmayın derim.

Areklam:
  2012 yılında kurulmuş tıklama ve gösterim başına kazanç sağlayan bir firmadır. Güvenilir olduğu kadar kalitelidir. Google, facebook, Twitter gibi büyük firmalarla işbirliği içindedir. Konusunda uzmanlaşmış bu ajans aylık 2 milyar reklam gösterimi sağlıyor. 100 tl ve üzeri ödeme talep edebiliyorsunuz. Yalnız şöyle bir handikap var ki blogspot, tk uzantılı siteler kabul edilmiyor. Bu nedenle blogger altyapısını kullanıp alan adına sahip siteler için çok uygun ve tavsiye edilir bir reklam şirketidir.

Citireklam:(Site Kaldırılmıştır)
  Blogunuzun mobil kullanıcı sayısı yüksek ise tam size göre bir reklam şirketidir. Başvuru mobil kullanım oranına göre kabul ediliyor. Gösterim başına ödeme yaparak önemli bir avantaj sağlıyor. 1000 gösterim yaparak 30 tl civarında para kazanabiliyorsunuz. 100 tl ve üzerinde ödeme talep edebilirsiniz. İnternette yaptığım araştırmalarda gününden önce ödemeler gibi konularda destek hizmeti iyi çalışıyormuş.

Gittigidiyor:
  Ülkemizde popüler bir alışveriş sitesidir ve kazanç sağlama konusunda başarılıdır. Tek sıkıntı kabul aşamasını geçmek. İncelenen sayfanız hit oranına takılabilir. Tıklama başına 15 kuruş kazandırıyor ve 100 tl olduğunda ödeme talep ediliyor. İş ortaklığı için en güvenilir şirketlerdendir. Reklamlar satış için cezbedici olduğundan ziyaretçilerinizden iyi kazanırsınız. Ayrıca yerli olması iletişim açısından da önemli avantaj.

Admatic:
  Son zamanlarda bir çok sitede gördüğüm reklam firmasıdır. Altyapısı ve kullanıcılarına bakarsak güvenilir olduğu kesin. 10.000'den fazla site bu reklam üzerinden kazanıyor. Gösterim başına para kazandırıyor ve kullanması çok kolaydır. 50 tl ve üzerinde ödeme talep ediliyor. Gördüğüm sitelerde genelde pop up şeklinde kullanılıyor eğer uygun bulursanız kullanmanızı ve para kazanmanızı tavsiye ederim. Blogspot uzantılı siteler kabul edilmiyor haberiniz olsun.

Adversal:
  CPM ve CPC reklam tiplerinde hizmet veren yabancı kökenli sağlam bir firma. Farklı banner çeşitleriyle istediğinizi sayfanıza ekleyebilirsiniz. Hesabınızda 20$ biriktiğinde paranızı aktarabiliyorsunuz. Adsense alternatifi olarak beğenilen bir firma olduğu için paylaştım. Anasayfasında Publıshers sekmesinden üyeliğe başlıyorsunuz. Üyeliğiniz 2-3 gün içinde sonuçlanıyor. Yorumlara bakılırsa tık ve gösterim başına kazancı adsense ile yarışacağına inanılıyor.

  Bu reklam verenler dışında daha fazlası da var. Çoğu firmadan ağız yandığı için seçerek koymaya çalıştım. Parasını alamayanlar, yolun yarısında üyeliği düşürülenler çok sayıda olduğu için güven problemi olduğu kesin. Başka nasıl para kazanırım diyorsanız Blog Yazarak Para Kazanılır mı? yazımı okuyabilirsiniz.

✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

4 yorum:

  1. Blogspot uzantılı olunca ne oluyor anlamış değilim. Oraya gelen ziyaretçi değil de uzaylı mı. Ne fark ediyor. Oldukça profesyonelce işini yapan binlerce blog uzantılı site var. Bence uzantıya değil içeriğe, site kalitesine ve istatistiklere bakarak reklam yayıncısı seçmeliler. Bu sayede hem onlar hem de bizler daha fazla kazanabiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsun, haklısın..nice blogspot bloglar var çoğu siteden kaliteli..blogcular da emeğinin karşılığını alabilmeli..

      Sil
  2. gitti gidiyor, www sitelerine veriyor, blogspot sitelerine vermiyor, bana bildirdikleri yazıda yazıyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu site ücretsiz alan adına reklam vermiyor..mümkün olduğunca dikkatli olarak zamanı geldiğinde adsense başvurusu yapmak lazım

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken link eklemeyin.

Seo Teknikleri ve Blog ipuçlarını alarak daha fazla ziyaretçi ve en yüksek verimi hedefleyin.